De nr
1
WASstraat voor uw auto

WASlijst

Wassen

Basis

Uw auto wordt heen-en terug zorgvuldig gewassen met water en biologisch afbreekbare shampoo. De zijborstels staan bovendien tijdens het wassen schuin, in een automatisch aan het voertuig aangepaste hoek. Aan de voor- en achterzijde vindt een dubbele overlap plaats door zowel de dak- als zijborstels. Hierdoor wordt bij alle automodellen een perfect wasresultaat gegarandeerd. Uw auto wordt zorgvuldig gewassen met SofTecs® wasmateriaal. Dit bijzonder zachte, geschuimde polyethyleen reinigt ook gevoelige lak zonder de minste sporen na te laten. Daarom werd SofTecs® in de vergelijkende test “Wasmaterialen” door de Duitse ADAC uitgeroepen tot winnaar.

Drogen

Basis

Het water op uw auto wordt weggeblazen m.b.v. krachtige zijblaasmonden in het portaal en de FlexStream dakblaasmond die nauwkeurig de contouren van uw auto volgt. Aan de achterzijde zwenkt de dakblaasmond naar boven en beneden voor een optimaal droogresultaat. Tijdens dit proces worden de zijblaasmonden tijdelijk uitgeschakeld om werveling van waterdruppels op de achterzijde van uw auto te beperken. Zodra het portaal weer naar voren rijdt worden de zijblaasmotoren weer ingeschakeld.

HD Wielwas

Basis

De positie van de wielen wordt via infrarood lichtcellen afgetast. De draaiende borstels worden door middel van pneumatische cilinders naar de wielen geleid en wassen met een vooraf ingestelde aanlegdruk. Daarbij wordt de draairichting eenmaal gewisseld voor optimaal wasresultaat. Om de wielwassing te optimaliseren zijn de wielwasborstels met een geïntegreerde hogedruk-sproeiers uitgevoerd. Er wordt met ca. 70 bar druk en veel water ook de delen van de velgen gereinigd waar de roterende borstels niet kunnen komen. Voor het beste resultaat kiest u een programma met Wheelflash.

PowerJet

Basis

Tijdens de eerste gang van het portaal wordt grof vuil van de voor- zij en achterkant van uw auto ontdaan van los vuil en zand d.m.v. roterende turbo nozzels met 70bar druk en veel water.

Schuim voorwas

Vanaf Super

De gehele auto wordt besproeid met fris ruikend schuim. Dit schuim weekt vastzittend vuil los zodat uw auto beter schoon wordt.

Onderkant wassen

Vanaf Super

De onderzijde van uw auto wordt met veel water met middendruk zorgvuldig ontdaan van strooizout en modder. Dit programma is sterk aanbevolen in de herfst, winter en voorjaar en helpt het tegengaan van roest.

Turbo nozzles

Vanaf Mega

Het grof vuil van de bovenkant van uw auto wordt ontdaan van los vuil en zand d.m.v. roterende turbo nozzels met 70bar druk en veel water.

FoamSensation

Vanaf Mega

FoamSensation legt een schuimdeken over de gehele auto en dat ook nog eens in een prachtige oplichtende kleur. Het schuim stroomt uit de FlexStream dakdroger als een schuimgordijn en wordt zo over uw gehele auto aangebracht.

WheelFlash

Vanaf Mega

Sproeisysteem voor zeer nauwkeurig opbrengen van velgenreiniger, ingebouwd systeem in de WheelJet 21” wielwassers. Eerst wordt de afstand van de wielborstels tot uw wielen gemeten waarna de wielborstels zich enigszins terugtrekken. Hierna rijdt het portaal verder en worden vervolgens uw velgen met de juiste hoeveelheid velgenreiniger exact ingeneveld. Dit programma geeft het best mogelijke wielwasresultaat en is speciaal bedoeld voor lichtmetalen velgen tot wel 21”.

RainTecs

Vanaf Mega

Hoogwaardige wax met kersengeur, schitterende glans en parelend effect. Dankzij het waterafstotende effect wordt de voorruit snel en van regenwater ontdaan door de rijwind op de snelweg. RainTecs biedt u beter zicht in de regen waardoor u veiliger en relaxed rijd in de regen.

Chemische voorwas

Vanaf Ultra

Effectieve reinigingschemie weekt tijdens het voorwassen in twee gangen het grove vuil los. Met de infraroodgestuurde, contourvolgende FlexStream dakblaasmond en de extra zijsproeiers wordt heel precies en efficiënt speciale warme reinigingschemie op het voertuig gesproeid. Speciaal geschikt voor vervuiling van bijvoorbeeld insecten.

ShineTecs2Go

Vanaf Ultra

Het polishprogramma conserveert de lak en vult de poriën in de lak. Na de wassing wordt het ShineTecs polishproduct in een extra wasgang met het zachte SofTecs-wasmateriaal in de lak gewreven tot een hoogglans resultaat. De kleurneutrale Acrylionic beschermlaag hardt binnen enkele uren uit en hecht aan de lak. Bij elke polishbehandeling wordt de laklaag gladder met een meer en duurzame glans tot gevolg. Vuil hecht minder en de auto is makkelijker te reinigen. Tip: kies één keer per maand dit programma en de lak van uw auto blijft als nieuw!