omdat alles in
1
makkelijker is

Gasflessen en campinggas Barneveld

Gulf Barneveld heeft een groot assortiment aan propaan en butaan gasflessen. Al deze gasflessen zijn gevuld met propaangas en zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Hieronder een overzicht van ons assortiment.

Groene Gasfles

Gasfles van 5 kg met keurjaren

De stalen 5 kg gasfles is zonder twijfel de bekendste en populairste gasfles onder caravan- en camperkampeerders. Maar ook onder barbecuers wordt deze gasfles veel gebruikt. De vulling is, vergeleken met veel andere gasflessen, veel voordeliger. De compacte afmetingen en het geringe gewicht zijn voor iedereen goed hanteerbaar.

PrimaGaz Easyblue

Verkrijgbaar in 6 en 9,5 kg

Klein, licht en superhandig gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal en voorzien van overdrukventiel (dus altijd veilig). De inhoud van de fles is meetbaar met de handige Primagaz EasyBlue™ inhoudsmeter-app

Benegas Light

Verkrijgbaar in 5, 7,5 en 10 kg

Toepasbaar voor kamperen, barbecueën, terrasverwarmers, onkruidbrander of rondom het huis.

Benegas Light is tot 50% lichter dan stalen flessen met een zelfde inhoudsmaat, heeft ruime handgrepen om makkelijk te kunnen tillen en roest niet.

Verder kunt u dankzij de transparantie van de Benegas Light gasflessen altijd zien hoeveel gas er in de fles zit. Zo heeft u dus geen verrassingen door een lege fles.

De PrimaPower van Primagaz

voor de aandrijving van heftrucks

Deze gasfles bevat 12,9 kg propaan, is gemaakt van lichtgewicht staal en herkenbaar aan de lichtgrijze kleur en de afbeelding van de EasyClip-aansluiting. De gasfles is alleen geschikt voor vloeistofafname. De fles kan aangesloten worden op alle merken LPG-heftrucks. Dankzij de handige Easyclip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Uiteraard voldoet de fles aan alle veiligheidseisen. Met de PrimaPower van Primagaz bent u dan ook verzekerd van een veilige gasfles met de juiste gasvulling van uitstekende kwaliteit.

Campingaz (butaangas)

0,4 kg (501),  1,8 kg (904) en 2,75 kg (907)

Dit is de gasfles die uw Campingaz barbecue of kookpit, uw verlichting en uw brander brandende houdt. Als u meer vermogen nodig hebt, of een langdurige gastoevoer wilt – wanneer u bijvoorbeeld aan het barbecueën bent – is een Campingaz® navulbare gasfles ideaal.

Aan de rode dop op de gasfles herkent u onze garantie dat de tank door een erkende Campingaz®-dealer is gevuld alsmede regelmatig door ons wordt gecontroleerd en onderhouden.

Propaan

Gasfles van 33 kg

Voor o.a. heaters, kachels en professionele toepassingen. De 33 kg Primagaz gasfles is een statiegeld/ abonnement gasfles. De gasfles blijft dus eigendom van Primagaz. Na 15 jaar dient de fles herkeurd te worden. Bekende toepassingen voor de 33 kg gasfles is het gebruik in heaters, kachels en uiteraard professionele toepassingen.

Propaan

Gasfles van 10,5 kg

Deze gasfles is te gebruiken voor gasapplicaties, ook van boven de 10 kW, zoals: buitenkeukens, gasbarbecues, boot en professionele toepassingen. Ook op de camping is deze gasfles ideaal voor gebruik in je caravan.